Filterhuse

Er du nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig? Kontakt os i dag.

FILTERHUSE FRA DANSK STÅLMONTAGE

NEM VEDLIGEHOLDELSE – STØRRE SIKKERHED

Når man vælger et filterhus fra Dansk Stålmontage, bliver det leveret i absolut højeste kvalitet. Hos Dansk Stålmontage har vi nemlig stor erfaring med at lave filterhuse. Vores filterhuse bliver brugt i fødevareindustrien, som har de højeste krav til kvaliteten. De er designet til at sikre en nem vedligeholdelse, da de er lette at komme til og hurtige at afmontere.

De glatte overflader letter rengøringen, samtidig med at husene er fuldsvejsede i rustfrit stål for at minimere steder, hvor der kan samle sig bakterier. Et filterhus fra Dansk Stålmontage dækker med andre ord de strengeste krav i branchen, så vi kan uden tvivl også udarbejde en løsning til jer.

DEN RIGTIGE LØSNING FOR JERES VIRKSOMHED

Vi går altid i dialog med vores kunder for at sikre den helt rigtige løsning i sidste ende. Det gælder også for vores filterhuse, som fås i alle størrelser og tilpasses til den enkelte kundes behov.

Dermed sikres det, at filterhusene passer perfekt til det anlæg, det skal installeres i. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte en af vores dygtige medarbejdere. 

kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Ved at bruge denne kontaktformular accepterer du vores lagring og håndtering af dine udfyldte data på vores hjemmeside. Læs vores cookie og privatlivspolitik her.