DS spjæld

Er du nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig? Kontakt os i dag.

DS SPJÆLD – HOLDER I LÆNGDEN

KVALITET, TÆTHED, HOLDBARHED

DS Spjæld er designet som et automatisk spjæld, der kan leveres i forskellige versioner – fra en simpel manuel løsning til et komplet spjæld med styring. De konstrueres som en samlet komplet løsning, der er nem at montere på kanaler og rør. Inden vores spjæld bliver sendt afsted til kunden, testkøres de på vores værksted. Dette er for at sikre, at alle funktioner virker inden de forlader vores produktion.

DS Spjæld er skabt til at dække et behov for meget præcise og tætte spjæld i fødevareindustrien. Spjældet opfylder til fulde dette behov, blandt andet i mange spraytørringsanlæg rundt om i verden. Derudover er vores spjæld også meget hygiejniske og rengøringsvenlige på grund af de store glatte overflader i rustfri stål.

Spjældet er desuden bygget op med øje for en optimal sanitær løsning, samtidig med at spjældet er tæt under både produktion og CIP.

ENKELT DESIGN I ALLE STØRRELSER

DS Spjæld er bygget til at holde, og de tilpasses efter kundens ønsker og behov – både hvad angår størrelse, form, styring og de forskellige tilvalg der sikrer, at spjældet lever op til de høje krav vores kunder stiller.

Hvis du vil vide mere om DS Spjæld, er du velkommen til at kontakte os. .

kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Ved at bruge denne kontaktformular accepterer du vores lagring og håndtering af dine udfyldte data på vores hjemmeside. Læs vores cookie og privatlivspolitik her.