Fødevareanlæg

Er du nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig? Kontakt os i dag.

Spraytørringsanlæg fra Dansk Stålmontage

Hos Dansk Stålmontage har vi mange års erfaring med at fremstille spraytørringsanlæg til fødevareindustrien. De sidste mange år har vi især specialiseret os i at fremstille small scale anlæg for et par faste kunder. Anlæggene kan sammenlignes med en hel fabrik bare i en mindre skala. Typisk bliver anlæggene anvendt til pulverfremstilling – det kan for eksempel være mælkepulver.

Hos Dansk Stålmontage har vi kompetencerne og lokalerne til både at fremstille og montere small scale anlæg. Efter vi har monteret ventiler, instrumenter osv. har vi mulighed for at prøvekøre anlægget med vand. Dette gør vi for at simulere en rigtig driftssituation. Skulle der mod forventning være fejl i spraytørringsanlægget, vil vi opdage det her, inden det bliver sendt afsted til kunden. Efter prøvekørningen bliver small scale anlægget demonteret og emballeret for transport til slutkunden. Vi fremstiller selv alt materiale til spraytørringsanlæggene efter tegningsoplæg fra vores kunder. Hvis det ønskes af kunden, kan vi tage os af alle aspekter af opgaven – alt fra opmåling, tegninger og mandskab til værktøj, lokale underleverandører osv.  
 

Erfaring med større spraytørringsanlæg 

Udover fremstilling af small scale anlæg, har vi også stor erfaring med reparationsopgaver af større spraytørringsanlæg. Det er typisk reparationer indvendig i selve spraytørringskammeret, som vi beskæftiger os med. Det kan både være mindre reparationer samt udskiftning af hele den indvendige beklædning. Her har vi en stor fordel, da vi har fremstillet en hængeplatform i aluminium, der er udviklet til reparationer eller opbygning af spraytørringsanlæg. Du kan læse mere om vores alu-platform ved at klikke her. 
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en af vores dygtige medarbejdere her.

kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Ved at bruge denne kontaktformular accepterer du vores lagring og håndtering af dine udfyldte data på vores hjemmeside. Læs vores cookie og privatlivspolitik her.