Ydelser

Lad os hjælpe

Hos Dansk Stålmontage tilbyder vi både fremstillings- og montageopgaver af meget forskellige karakter. Fremstillingsopgaverne består blandt andet af maskinopbygninger, anlægsdele til rustfrie procesanlæg, stålkonstruktioner, hængeplatforme, opbygning af rørunits samt præfremstilling til vores montageopgaver.

Montageopgaverne udføres inden for alle former for industri- og procesanlæg, maskinopbygning samt stålkonstruktion. Vi kan tilbyde at udføre totalentrepriser, som hovedleverandør ved renoverings- og ombygningsopgaver samt nye opførelser.

Vores produkter

Vi leverer med andre ord alt fra CIP spjæld, filterhuse og flotte bordplader i rustfri stål til hængeplatforme, anlæg til spraytørring og slamsiloer. Vi er en aktiv samarbejdspartner, som kan servicere vores kunders behov fra idegrundlag, over design, tegning, beregning og projektering til fremstilling og montering.

Design, konstruktion og implementering

Alt efter kundens behov kan vi også udfærdige konstruktion, tegning, CE-mærkning, hvor det skal bemærkes, at vi er EN1090 certificeret til udførelsesklasse 3 og andre former for dokumentation. Hvis du vil vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os

Kontakt os og hør mere om vores ydelser

Kontakt-form