hvad kan vi

Er du nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig? Kontakt os i dag.

Hvad kan vi hjælpe med?

Hos Dansk Stålmontage tilbyder vi både fremstillings- og montageopgaver af meget forskellige karakter. Fremstillingsopgaverne består blandt andet af maskinopbygninger, anlægsdele til rustfrie procesanlæg, stålkonstruktioner, hængeplatforme, opbygning af rørunits samt præfremstilling til vores montageopgaver.

Montageopgaverne udføres inden for alle former for industri- og procesanlæg, maskinopbygning samt stålkonstruktion. Vi kan tilbyde at udføre totalentrepriser, som hovedleverandør ved renoverings- og ombygningsopgaver samt nye opførelser.

Vi leverer med andre ord alt fra CIP spjæld, filterhuse og flotte bordplader i rustfri stål til hængeplatforme, anlæg til spraytørring og slamsiloer. Vi er en aktiv samarbejdspartner, som kan servicere vores kunders behov fra idegrundlag, over design, tegning, beregning og projektering til fremstilling og montering.

Alt efter kundens behov kan vi også udfærdige konstruktion, tegning, CE-mærkning, hvor det skal bemærkes, at vi er EN1090 certificeret til udførelsesklasse 3 og andre former for dokumentation. Hvis du vil vide mere, er du altid velkommen til at kontakte en af vores dygtige medarbejdere. Du kan også klikke dig videre i menuen til venstre. 

kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Ved at bruge denne kontaktformular accepterer du vores lagring og håndtering af dine udfyldte data på vores hjemmeside. Læs vores cookie og privatlivspolitik her.