Tegning og konstruktion

Er du nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig? Kontakt os i dag.

TEGNING OG KONSTRUKTION – NED I DETALJEN

Hos Dansk Stålmontage har vores dygtige medarbejdere kompetencerne til at udføre selv de mest komplicerede konstruktionsopgaver i Autodesk Inventor 3D. Med Inventor har vi mulighed for at lave detaljeret tegninger over selv de største projekter som siloer, spraytørringsanlæg og større platforme. 3D effekten gør desuden også, at vi hele tiden har øje på alle vinkler af projektet, og at vores kunder kan se, hvordan slutprojektet kommer til at se ud, allerede inden vi er gået i gang med at bygge. Dette betyder også, at vi allerede fra begyndelsen har mulighed for at gå i dialog med kunden omkring konstruktionen af projektet.

Vores medarbejdere har opbygget en solid viden omkring tegning og konstruktion. Dette sikrer gode løsninger, der tager højde for kundens ønsker og de enkelte detaljer. Vi har kompetencerne til både de simple og mere komplekse udviklingsopgaver.

EGNE DESIGNS – LAVET FOR AT GØRE DET NEMMERE FOR DIG

Vores Alu-platform og CIP Spjæld er eksempler på konstruktioner, som vi selv har designet og produceret her i virksomheden. Vores platforme er designet i aluminium, hvilket gør dem til en let og håndterbar løsning, og vores CIP Spjæld er designet til at holde. Både hængeplatform og CIP Spjæld bliver tilpasset kundens ønsker og behov.
Vi producerer også flotte bordplader efter eget design. Bordpladerne er i rustfrit stål og bliver lavet efter kundens behov.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe med dit konstruktionsprojekt? Så kan du kontakte en af vores kompetente medarbejdere her.

Stålkonstruktioner kan konstrueres, fremstilles og certificeres efter EN1090.