2 RUSTFASTE KLEJNSMEDE SØGES

16. mar, 2022

2 Rustfaste klejnsmede søges til vedligehold og reparationsopgaver.

 

Dansk Stålmontage er i en rivende udvikling og vi søger 2 rustfaste klejnsmede til vores team i Grindsted.

Du vil få en fast arbejdsplads i en større produktionsvirksomhed i Grindsted, med tæt tilknytning til Dansk Stålmontage og teamet i Odense Her vil du indgå i vores engagerede produktionsteam sammen med vores øvrige rustfrie smede, montagefolk og projektledere.

I Grindsted vil du arbejde samme med 2-4 kollegaer i et lille selvstændigt team, hvor der vil backup fra Odense med tegninger, sparring og indkøb. Der vil løbende blive mulighed for at dygtiggøre sig via kurser, og du vil få mulighed for at deltage i faglige og sociale arrangementer med kollegaerne i Odense.

Opgaverne for vores smede er alsidige

  • Vedligeholdelse af procesanlæg til fødevareindustrien.
  • Rørarbejde.
  • Udskiftninger og ny-fremstillinger.
  • Montageopgaver med kollegaer i Odense kan forekomme.

Om dig

  • Du er uddannet rustfast klejnsmed.
  • Du har svejsecertifikater i rustfrit stål, TIG svejsning og gerne MIG svejsning.
  • Du har kørekort og gerne truckkort.
  • Du er god til dit håndværk og har interesseret i at udvikle dine kompetencer.
  • Du kan arbejde selvstændigt og være problemløseren.
  • Du nyder at være en del af et team, at arbejder godt sammen med andre og bidrage positivt til fællesskabet.

Vi tilbyder

Et attraktivt og uformelt arbejdsmiljø med masser af udfordringer og muligheder for personlig og faglig udvikling. En arbejdsplads, hvor godt humør og en sjov hverdag vægtes højt. Vi holder mange sociale arrangementer og slutter gerne ugen af med uformel hygge.

Hos Dansk Stålmontage vil du få en dagligdag sammen med dygtige og erfarne kollegaer i et afvekslende job, med både store og små projekter. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi omgås hinanden i en uformel tone, og arbejder tæt sammen om, at nå vores fælles mål; ”kunden i fokus”, for aflevering af kvalitetsprojekter og overholdte tidsplaner.

Vi udvikler vores medarbejdere og sikrer gerne din mulighed for uddannelse indenfor branchen. Vi giver dig faglige udfordringer, og er klar til at udbygge dine kompetencer i de områder, som du ikke allerede har kendskab til. Vi tilbyder sundhedsforsikring og løn forhandles efter kvalifikationer. Læs mere om Dansk Stålmontage på: dsmontage.dk.

Er du interesseret i jobbet?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores produktionschef Jan Grubbe på telefon +45 5217 4117.

Kan du se dig selv i jobbet, så ring eller skriv til os på telefon +45 5217 4117 eller mail: jg@dsmontage.dk. Vi ansætter løbende, så kontakt os hurtigst muligt.

Tiltrædelse: Efter aftale

Vi glæder os til at høre fra dig!