Rustfrie bordplader

Flotte rustfrie bordplader

Hos Dansk Stålmontage fremstiller vi flotte bordplader i rustfrit stål helt efter dine ønsker og behov. Når du køber en bordplade i rustfrit stål her hos os, er du sikker på, at du får et helt unikt produkt. Ingen af de bordplader vi laver er nemlig helt ens. Det er muligt både at bestemme mål og tykkelse* på den massive rustfrie bordplade, samt om den skal fremstilles i almindelig rustfrit stål eller syrefast stål. De rustfrie bordplader er både holdbare og slidstærke og afhængig af, hvilken overflade der vælges, kan den meget enkelt gendannes ved en simpel behandling. På den måde sikrer du dig, at din bordplade altid vil se flot ud.

Efter dine ønsker og behov

Hvis du ønsker det, har vi mulighed for at i-svejse vask og lave huller til armaturer eller kogeplader. Dette betyder, at du har mulighed for at sætte dit eget præg på designet af den rustfrie bordplade, samtidig med, at den bliver tilpasset lige præcis dit køkken. De i-svejsede vaske ser både flotte og strømlinet ud, samtidig med at de er nemme at holde rene på grund af de glatte, solide overflader og de runde kanter.

Yderst elegant og nem vedligeholdelse

Bordpladerne bliver som sagt lavet efter dine ønsker og behov. De giver dit køkken et på samme tid råt og elegant look. Man ser tit de rustfrie bordplader i de industrielle køkkener, da de både er nemme at vedligeholde og gøre rent i forhold til for eksempel bordplader lavet i træ. Det bliver dog mere og mere moderne, at man ser de rustfrie bordplader i private hjem. Dels fordi det industrielle og rå look er moderne og dels fordi de er så nemme at holde pæne. *Tykkelsen på bordpladerne kan vælges inden for standartmålene for stålplader.

Få et uforpligtende tilbud på en rustfri bordplade lavet unikt til dig

Kontakt-form