Salgschef søges

2. jul, 2021

Salgschef til rustfri stålindustri.

Vækst i stærke samarbejder indenfor fødevarer, spildevand og pharma.

Kender du den rustfri industri i Danmark og internationalt? Kan du finde de kunder, som kan give profitabel vækst? Og har du et højt drive og stærke salgsresultater i bagagen? Så er det måske noget for dig at blive salgschef hos Dansk Stålmontage!

Dansk Stålmontage i Odense er en stærkt specialiseret producent af samlede systemer i rustfrit stål. Vi producerer primært løsninger for større systemleverandører, som agerer internationalt i flere brancher. Vores ydelser består af alt fra idégenerering, over konstruktion, til produktion og installation, og vi er kendt for at levere en høj kvalitet til tiden og for at etablere gode partnerskaber med vores kunder. Efter et velgennemført turn-around, står vi nu overfor at skulle etablere et nyt fundament for vækst, og her får du som salgschef en nøglerolle i virksomheden.

 

Vi tilbyder dig

I jobbet får du mulighed for at opbygge et salg som sikrer, at Dansk Stålmontage fastholder og udvikler sin anerkendte position i markedet for rustfri anlæg. Du får som mission at gøre Dansk Stålmontage til det foretrukne valg for kunderne, når de skal vælge samarbejdspartner. Vi investerer gerne ressourcer i at skabe nye kunderelationer baseret på vores stærke kompetencer indenfor engineering og processtyring, og vi har succes med værdibaseret salg. Vi opnår ofte et meget tæt samarbejde med kunderne.

 

Jobbet er en nøglestilling i virksomheden, og du får mulighed for at få stor indflydelse på salgs- og marketingstrategien og opfyldelsen af den. Vi har en fast marketingmedarbejder og et meget stærk salg til eksisterende kunder. Din mission bliver at udvikle samarbejder med eksisterende og nye kunder i Danmark og Europa, og dermed skabe en dokumenteret vækst over de næste 5-10 år, som kan løfte Dansk Stålmontage til næste liga.

 

Ansvarsområder i stillingen

 • Etablere en salgs- og marketingstrategi for Danmark og Europa og tilhørende budgetter
 • Planlægge og gennemføre kundebesøg ift. de valgte markeder og segmenter
 • Vedligeholde eksisterende rammeaftaler og udvikle disse med nye leverancer
 • Beregning af tilbud og sparring med resten af organisationen om projekter og løsninger
 • Vinde ordrer med god dækningsgrad, så både omsætnings- og indtjeningsbudget opfyldes
 • Sikre Dansk Stålmontage en nøgleposition i markedsrelevante netværk
 • Deltage i udviklingsprojekter omkring nye produkter og løsninger
 • Rejseaktivitet efter behov, men der må påregnes en del rejser årligt.

 

Lidt om dig som person

 • Uddannelsesmæssig teknisk baggrund, suppleret med salgsuddannelse
 • 10+ års erfaring værdibaseret salg i den rustfri stålbranche med dokumenterede gode salgsresultater
 • Erfaring med markedsanalyse og salgs- og marketingstrategier indenfor b-to-b
 • Erfaring fra en eller flere af følgende brancher: fødevarer, spildevand og pharma.
 • Gerne erfaring med salg af komplette leverancer/turnkey til internationale systemleverandør
 • Højt energiniveau, struktureret og målfokuseret
 • Vant til at planlægge og gennemføre effektive salgsrejser
 • Vant til at planlægge og gennemføre international messeaktivitet
 • God til at skabe og fastholde relationer både internt og eksternt

 

For yderligere oplysninger og en umiddelbar vurdering af din profil ift. jobbet, kontakt venligst vores organisationskonsulent Per Schorling hos Proces Support A/S på mobil 2332 5825.

 

Jobbet søges online ved upload af CV, ansøgning og andet relevant materiale som .pdf

 

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Bemærk! Vi indkalder til samtale løbende og besætter stillingen, når vi har fundet den rette. Så skynd dig at søge, hvis du er interesseret. Alle ansøgninger og henvendelser behandles 100% fortroligt.

 

Dansk Stålmontage A/S er en stærk partner for førende systemleverandører i fødevare, pharma og spildevand. Dansk Stålmontage er en aktiv samarbejdspartner, som tager udgangspunkt i kundens behov fra idégrundlag, design, tegning, beregning og projektering til fremstilling og montering. Vi er etableret i 1974, er certificeret efter EN1090 og har relevante godkendelser indenfor pharma. Vi har i alt 32 medarbejdere, som producerer alt fra spjæld til store tanke og samlede procesanlæg. Vores ejerkreds og bestyrelse består af erfarne profiler fra branchen, og ledelsen har stor erfaring med levering af komplette anlæg internationalt, hvilket giver grundlaget for vækst.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Per Schorling
ps@processupport.dk
Tlf.: +45 2332 5825