Silo

Tilpassede siloer

Hos Dansk Stålmontage designer og producerer vi siloer og beholdere til mange forskellige formål. Vores siloer bliver typisk brugt i spildevandsindustrien til slam fra spildevand. Et eksempel på en silo som vi har produceret, er en 100 m³ stor slamsilo, som blev designet og produceret til SK Spildevand. Denne silo er ophængt på en stålkonstruktion, og har adgangsveje rundt om siloen samt på toppen af den. I toppen af siloen er desuden også monteret en fordelersnegl. Fordelersneglen går hele vejen igennem siloens længde. Det er for at sikre, at siloen kan fyldes helt op.

Slamsiloer

I bunden af slamsiloen er der monteret roterende arme. Dette sikrer at indholdet af siloen skubbes ud af udlastningsåbningerne, hvis indholdet i siloen har pakket sig, eller på anden måde har brug for hjælp til at komme ud. Siloen er desuden konstrueret med otte udlastningsåbninger, som afspærres med specielle excentrisk ophængte spjæld. Spjældene sikrer en komplet tæt lukning.

Siloer i højeste kvalitet

Vores siloer bliver fremstillet i højeste kvalitet af vores dygtige smede. De fleste har flere års erfaring i branchen, hvilket sikrer den bedste løsning for vores kunder. Vores lokaler er desuden også af en sådan størrelsen, at vi har mulighed for at producere selv de større siloer, som beskrevet ovenover. Siloerne kan leveres med ønskede elektronik, vejeceller, bakcensorer til lastbiler, styring fordelersnegl, aksler og spjæld – alt efter hvad vores kunde måtte ønske. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt? Så er du velkommen til at kontakte os

Vil du høre mere om vores siloer?

Kontakt-form