ISHOCKEY, STÅL OG ALT DERIMELLEM – EN DAG I NETVÆRKETS TEGN

13. jun, 2018

DET ER VIGTIGT FOR ODENSE BULLDOGS AT VÆRE EN DEL AF LOKALSAMFUNDET, OG DET SAMME ER TILFÆLDET FOR DE MANGE FIRMAER, DER HAR VALGT AT VÆRE EN DEL AF ODENSE BULLDOGS ERHVERVSNETVÆRK. ET AF DE FIRMAER ER DANSK STÅLMONTAGE. SIDEN 2015 HAR DANSK STÅLMONTAGE VÆRET FAST SPONSOR AF ODENSE BULLDOGS. DETTE BETYDER BLANDT ANDET AT DANSK STÅLMONTAGE, MED DIREKTØR HENRIK JENSEN I SPIDSEN, JÆVNLIGT TAGER DEL I DE NETVÆRKSMØDER, SOM ODENSE BULLDOGS SÆTTER OP. For nyligt var der endnu en gang netværksmøde, Bis2Bis erhvervsnetværksmøde, hos Odense Bulldogs og Dansk Stålmontage var med. Til hvert møde har de forskellige firmaer mulighed for at byde ind som vært, og denne gang var det møbelvirksomheden B8, som lagde hus til. Deres lokaler ligger i det naturskønne område ved Lindvedgaard, og det var det, der satte rammerne for dagens møde. Deltagerlisten bar præg af mange forskellige slags virksomheder – alt fra BarGroup, OBBC og Mack Media til Nordfyns Bank og selvfølgelig Dansk Stålmontage, var repræsenteret. Klokken 7:45 startede dagen ud med morgenbord. Der var kaffe, hvilket nok var meget godt, da størstedelen af deltagerne aftenen forinden, havde været i Herning for at se ishockey og var kommet sent hjem.

STØRRE OG STÆRKERE NETVÆRK

Danny Bærtelsen fra Salg&Fokus skød mødet i gang med en præsentationsrunde og et par sjove bemærkninger inden Salgschef & daglig leder fra Odense Bulldogs, Allan Hoffmann, tog over. Han gav en kort opdatering om, hvad der er sket af nyt hos Odense Bulldogs. Der sker generelt gode ting – der er blandt andet blevet ansat en ny træner, Pelle Svensson, som har store ambitioner for holdet – og der er fokus på at få flere folk til at blive en del af netværket. Et større og stærkere netværk betyder, at medlemmerne kan drage endnu mere gavn af hinanden. Det betyder også, at Odense Bulldogs bliver en større del af lokalsamfundet, hvilket er vigtigt for dem.

LIDT LIGESOM SPEEDDATING

Efter et par oplæg, guidede Danny alle udenfor. Nu skulle der laves netværksøvelse. Det er lidt ligesom speeddating, bare med netværk i stedet, forklarede han. Folk blev placeret i to rækker foran hinanden, og så havde hver person ellers to minutter til at snakke, inden turen gik videre til den næste og alle efterfølgende fik en ny makker. Et par stykker lavede en hurtig præsentation af deres firma og deres ambitioner, men mest gik snakken faktisk på, hvad der var sket siden sidst, hvilket også er vigtigt i en netværksgruppe. Hvis man kender hinanden, kan man også bedre hjælpe der, hvor der evt. er brug for det. Dagen sluttede af med en kåring af årets netværker, og hos Dansk Stålmontage er vi selvfølgelig stolte over, at det blev vores direktør, Henrik. – Der var flere grunde til, at vi i sin tid valgte Odense Bulldogs For det første ville vi gerne have mere synlighed i Odense som virksomhed. Derudover har især jeg en stor passion for ishockey, og så var det selvfølgelig også for at møde nye samarbejdspartnere. Erhvervsnetværket hos Odense Bulldogs har givet os rigtig meget, og netværket er utrolig godt til også at skabe kontakt til personer uden for netværket. Vi er glade for at være en del af Odense Bulldogs, og vi har planer om at fortsætte mange år endnu, afslutter Henrik. Det næste møde finder sted i juni. Det er sommerafslutningen, så mon ikke der skal gøres lidt ekstra ud af det denne gang?


Dato: 29. maj 2018
Af Stinna Engdam