Tegning & konstruktion

Detaljerede 3D tegninger af store projekter

Hos Dansk Stålmontage har vores dygtige medarbejdere kompetencerne. Vi udfører selv de mest komplicerede konstruktionsopgaver og detaljerede 3D tegninger af store projekter i Autodesk Inventor 3D. Med Inventor har vi mulighed for at lave detaljeret tegninger over selv de største projekter som siloer, spraytørringsanlæg og større platforme. 3D effekten gør at vi hele tiden har øje på alle vinkler af projektet. Vores kunder kan se, hvordan slutprojektet kommer til at se ud, allerede inden vi er gået i gang med at bygge. Dette betyder også, at vi allerede fra begyndelsen har mulighed for at gå i dialog med kunden omkring konstruktionen af projektet.

Viden og erfaring

Vores medarbejdere har opbygget en solid viden omkring tegning og konstruktion. Dette sikrer gode løsninger, der tager højde for kundens ønsker og de enkelte detaljer. Vi har kompetencerne til både de simple og mere komplekse udviklingsopgaver.

Design efter ønske

Vores Alu-platform og CIP Spjæld er eksempler på konstruktioner, som vi har designet og produceret hos Dansk Stålmontage. Vores platforme er designet i aluminium, hvilket gør dem til en let og håndterbar løsning. Vores CIP Spjæld er designet til lang holdbarhed. Både hængeplatform og CIP Spjæld bliver tilpasset kundens ønsker og behov.

Stålkonstruktioner kan konstrueres, fremstilles og certificeres efter EN1090.

 

Kontakt os og hør mere om tegning og konstruktion

Kontakt-form