CIP løsninger

CIP Spjæld tilpasset fødevareindustrien

Kvalitet, tæthed og holdbarhed

Vores spjæld er designet som et automatisk spjæld, der kan leveres i forskellige versioner – fra en simpel manuel løsning til et komplet spjæld med styring. Spjæld tilpasset fødevareindustrien konstrueres som en samlet komplet løsning, der er nem at montere på kanaler og rør. Inden vores spjæld bliver sendt til slutkunden, testkøres de på vores værksted. Dette er for at sikre, at alle funktioner virker inden de forlader vores produktion.

Præcise og tætte spjæld

Spjæld tilpasset fødevareindustrien er skabt til at dække et behov for meget præcise og tætte spjæld, der kræves i fødevareindustrien. Spjældet opfylder til fulde dette behov, blandt andet i mange spraytørringsanlæg rundt om i verden. Derudover er vores spjæld også meget hygiejniske og rengøringsvenlige på grund af de store glatte overflader i rustfri stål.

Spjældet er desuden bygget op med øje for en optimal sanitær løsning, samtidig med at spjældet er tæt under både produktion og CIP.

Enkelt design i alle størrelser

Spjæld er bygget til at holde, og de tilpasses efter kundens ønsker og behov – både hvad angår størrelse, form, styring og de forskellige tilvalg der sikrer, at spjældet lever op til de høje krav vores kunder stiller.

Hvis du vil vide mere om spjæld, er du velkommen til at kontakte Dansk Stålmontage A/S

Hvis du vil høre mere om vores spjæld, så skriv gerne til os

Kontakt-form