Fremstilling

Enkle konstruktioner til avancerede anlæg

Hos Dansk Stålmontage har vi både kompetencerne og redskaberne til at fremstille mange former for udstyr og konstruktioner til projekter. På vores adresse i Odense har vi tilknyttet en stor produktionshal som gør, at vi er i stand til at producere større og mere komplette komponenter og anlæg. Vi kan tilbyde alt i fremstilling af enkle konstruktioner til avancerede anlæg. For os er det vigtigt, at overholde tids- og produktionsplaner og sikre vores kunders drift til tiden.

Store produktionshaller

Størrelsen på vores produktionshal gør blandt andet, at vi har mulighed for at producere større konstruktioner som for eksempel spraytørringsanlæg til fødevareindustrien. Vi fremstiller i store dimensioner indenfor spjæld, siloer, filterhuse og procesanlæg. Dansk Stålmontage tilpasser de ønsker og behov vores kunder har til specifikke mål og krav til den enkelte opgave.

Store anlæg kvalitetssikres og testkøres inden levering. Dansk Stålmontage sørger altid for at alle krav og specifikationer til branchen vi leverer til er overholdt.

Kreativt samarbejde og fremstilling

Udover fremstilling til fødevare- og spildevandsindustrien kan vi også fremstille mere specielle konstruktioner. Vi har blandt andet fremstillet flere værker i samarbejde med lokale kunstnere – heriblandt et stort fyrtøj til Tinderbox Festivalen i Odense.

Hos Dansk Stålmontage tager vi altid en spændende udfordring op, og vi gør vores bedste for at leve op til kundens forventninger og behov. Vi har mange års erfaring i at udføre specielle konstruktioner, som kræver en tæt sparring med kunden. Vi sørger for at overholde aftaler og kører projekterne sikkert i mål.

Kontakt Dansk Stålmontage og få sparring på dit projekt.

 

Kontakt os og hør mere om fremstilling

Kontakt-form