Filterhuse

Filterhuse til fødevareindustrien

Når man vælger et filterhus fra Dansk Stålmontage, bliver det leveret i absolut højeste kvalitet. Hos Dansk Stålmontage har vi nemlig stor erfaring med at lave filterhuse. Vores filterhuse bliver brugt i fødevareindustrien, som har de højeste krav til kvaliteten. De er designet til at sikre en nem vedligeholdelse, da der er let adgang til udskiftning af indsatser.

Nem rengøring

De glatte overflader letter rengøringen, samtidig med at husene er fuldsvejsede i rustfrit stål for at minimere steder, hvor der kan samle sig bakterier.
Et filterhus fra Dansk Stålmontage efterlever de strengeste krav i branchen og vi integrerer dem i alle vores kundetilpassede løsninger.

Den rigtige løsning for jeres virksomhed

Vi går altid i dialog med vores kunder for at sikre den helt rigtige løsning i sidste ende. Det gælder også for vores filterhuse, som fås i alle størrelser og tilpasses til den enkelte kundes behov. Dermed sikres det, at filterhusene passer perfekt til det anlæg, det skal installeres i. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om projektløsninger.

Kontakt os og hør mere om filterhuse

Kontakt-form