Hængeplatform i aluminium

Spar tid og penge med korte driftsstop.
Let og hurtig adgang med Alu-platform

Alu-platformen er en tophængt platform, der gør det nemt og hurtigt at inspicere og reparere indvendigt i tanke, siloer og lignende. Platformen er produceret i et enkelt design i aluminium, hvilket gør den til en let og håndterbar løsning. Spar tid og penge med korte driftsstop med denne løsning. Alu-platformen giver fuld adgang til både sider og loft. Et stærkt alternativ til et traditionelt stillads.
Vores alu-platforme er CE godkendt; EN 1808:2015.

PLATFORMEN KAN LEJES ELLER KØBES EFTER BEHOV.
Kontakt Thomas Andkjær Carlsen på tlf. +45 24 29 24 58 eller mail: tac@dsmontage.dk

Alle størrelser til alle behov

Alu-platformen bruges til indvendig inspektion, reparation og vedligeholdelse på tanke, siloer, cykloner og lignende. Den kan i mange tilfælde erstatte et mere traditionelt stillads og har flere fordele frem for andre løsninger. Platformen leveres efter helt specifikke behov, således at den passer perfekt til hver opgave. Den fås som en fleksibel løsning, der kan indstilles til flere forskellige diametre, eller som en fast størrelse – fra meget små til meget store størrelser. Om det er siloer, rådnetanke, vindmølletårne eller noget helt tredje, har vi platformen til det. Det hele afhænger af dit behov. Spar tid og penge med korte driftsstop og gør tilgangen nemmere. Et godt alternativ til almindeligt stillads.

Fleksibel løsning

Platformens enkeltdele er små nok til at komme igennem selv små mandehuller. Dens lave vægt gør den nem og hurtig at arbejde med. Dens fleksibilitet gør, at du opnår fuld adgang til sider og loft. Vores platforme bliver anvendt mange steder i verden, for eksempel hos Pfizer i Mexico, hvor den bruges til rensning og inspektion af et GEA Niro spraytørringanlæg, som til daglig producerer babymad. Valget faldt på DS Alu-platform efter at en lignende løsning blev valgt til en anden af deres fabrikker i Singapore. Platformen gør det muligt for Pfizer at minimere de driftsstop, der opstår når anlægget skal renses og vedligeholdes.

Vil du vide mere? Så er du velkommen til at kontakte os

Kontakt-form