Om os

Vores historie – Dansk Stålmontage A/S

Ideen til Dansk Stålmontage A/S opstod allerede tilbage i 1973, hvor det første spadestik til, hvad der senere skulle blive til Dansk Stålmontage, blev taget. I 2006 købte Palle Andersen sig ind i firmaet, hvilket var starten på et generationsskifte, der skulle ændre Dansk Stålmontages karakter og struktur ved blandt andet at indsætte en professionel bestyrelse. Generationsskiftet blev endeligt gennemført i år 2010. I 2014 købte Henrik Jensen sig ind i firmaet, og i januar 2015 flyttede Dansk Stålmontage i nye lokaler på Tolderlundsvej 106. Flytningen af lokaler var nødvendig for at kunne opnå de målsætninger, der blev sat i forretningsplanen frem mod år 2019. Der var brug for mere plads, til at kunne producere større og mere komplette komponenter og anlæg.

Vi har i mange år opereret bredt i metalbranchen, og vi ser altid løsninger frem for udfordringer. Vores dygtige og erfarne medarbejdere løser både ingeniør-, fremstillings-, og monteringsopgaver. Vi specialiserer os blandt andet i at producere CIP spjæld, filterhuse, hængeplatforme, fødevareanlæg og spildevandsanlæg i højeste kvalitet. Det betyder, at de fleste af vores faglærte smede har flere års erfaring inden for faget og løbende bliver uddannet. De er i besiddelse af nødvendige svejsecertifikater samt kurser inden for Lean, sikkerhed, gaffeltruck og meget andet. Du finder vores dedikerede medarbejdere ved at klikke her.

Vores historie – Dansk Stålmontage A/S gør at vi gerne vil kendes på vores fleksible og alsidige projektforståelse. Vi sætter en stor ære i at udføre enhver opgave til vores kunders fulde tilfredshed og garanterer 100% loyalitet, værdifuldt samarbejde og en effektiv indsats fra vores side. Så hvad end din udfordring måtte være, vil vi gerne være behjælpelig med en løsning! Kontakt Dansk Stålmontage A/S.

Vores værdier

Vi arbejder omhyggeligt og professionelt

Dansk Stålmontage beskæftiger ingeniører og teknikere, og vi råder over en meget fleksibel arbejdsstyrke, som følger projekterne fra start til slut. Derudover er alle vores smede faglærte – de fleste med flere års erfaring inden for faget. Dette sikrer en omhyggelig og professionel behandling af ethvert projekt.

Vi tager ansvar

Dansk Stålmontage tager ansvar for det samfund, vi er en del af. Dette gør vi ved aktivt at tage del i vores medarbejdes udvikling, og sørger for løbende at uddanne vores personale. Derudover uddanner vi også lærlinge og rustfaste klejnsmede. Vi stræber også efter at have mindst én produktionsteknolog i praktik, og efterfølgende afgangsprojekt, om året samtidig med, at vi også gerne hjælper med specielle behov. Vi ved nemlig at vores medarbejderes kompetencer er det, der i sidste ende sikrer os succes og giver den bedste oplevelse for vores kunder.

Vores kunder er vores topprioriteret

Dansk Stålmontage er en servicevirksomhed. Det betyder, at vi hjælper vores kunder med opgaver af forskellig karakter og på forskellige niveauer. Vores kunder har også alle forskellige behov, og det er vores opgave, at sørge for at disse behov bliver opfyldt. Dette gør vi ved at have en god dialog med vores kunder fra start til slut i projektet. Vores kompetencer bunder i fleksibilitet og mobilitet. De mange forskelligartede projekter, som vi udfører inden for forskellige brancher, er med til at opbygge en stor og alsidig viden i virksomheden. Denne viden tager vi med i dialogen med vores kunder. På den måde sikrer vi den bedste løsning. Kontakt Dansk Stålmontage A/S.

Vores vision

Det er vores mål, at være en førende virksomhed inden for vores produkt- og kompetenceområde, og dermed være kundernes foretrukne leverandør på området. Dette vil vi opnå gennem en målrettet indsat sammensat af teknisk kunnen, organisationstalent og lederskab.

Miljøgodkendelse

Miljøgodkendelse

Produktionskontrol

CE-mærket

Kontrolrapport

Elite Smiley

Sponsorater

Team Rynkeby

Skal vi tales ved?

Kontakt-form