Food - Pharma

Procesanlæg til food- og pharmaindustrien

Hos Dansk Stålmontage har vi mange års erfaring med at fremstille procesanlæg til fødevareindustrien. 

Større spraytørringsanlæg

De sidste mange år har vi især specialiseret os i at fremstille small scale anlæg. Anlæggene kan sammenlignes med en hel fabrik bare i en mindre skala. Typisk bliver anlæggene anvendt til pulverfremstilling – det kan for eksempel være mælkepulver.

Udover fremstilling af small scale anlæg, har vi også stor erfaring med reparationsopgaver af større spraytørringsanlæg. Det er typisk reparationer indvendig i selve spraytørringskammeret, som vi beskæftiger os med. Det kan både være mindre reparationer samt udskiftning af hele den indvendige beklædning. Her har vi en stor fordel, da vi har fremstillet en hængeplatform i aluminium, der er udviklet til reparationer eller opbygning af spraytørringsanlæg.

Kompetencerne og lokalerne

Hos Dansk Stålmontage har vi kompetencerne og lokalerne til både at fremstille og montere procesanlæg til fødevareindustrien her under small scale anlæg. Efter montering af ventiler, instrumenter mm. har vi mulighed for at prøvekøre anlægget med vand. Dette gør vi for at simulere en rigtig driftssituation. Skulle der mod forventning være fejl i spraytørringsanlægget, vil vi opdage det her, inden det bliver sendt afsted til kunden. Efter prøvekøringen bliver small scale anlægget demonteret og emballeret for transport til slutkunden. Vi fremstiller selv alt materiale til spraytørringsanlæggene efter tegningsoplæg fra vores kunder. Hvis det ønskes af kunden, kan vi tage os af alle aspekter af opgaven – alt fra opmåling, tegninger og mandskab til værktøj, lokale underleverandører mm.

Kontakt Dansk Stålmontage og hør nærmere om, hvordan vi kan byde ind i jeres projekt.

Vil du høre mere om fødevareanlæg?

Kontakt-form