Sludge to Biochar

GREENTECH – Sludge to Biochar

Dansk Stålmontage tegner og producerer procesanlæg til spildevandsindustrien. Dansk Stålmontage producerer alt til det komplettet spildevandsanlæg; brændkamrer, platforme, kanaler, rørføringer, skrubber, cykloner, siloer mm. Dansk Ståmontage står også for montering af de komplette spildevandsanlæg.

Dansk Stålmontage samarbejder blandt andet med AquaGreen på fremstilling og montering af alle AquaGreens komplette spildevandsanlæg. Anlæggene er udviklet med en ny teknologi, hvor spildevandsslam, gennem en tørrings- og pyrolyseproces, omdannes til biochar i et bæredygtigt økosystem. Energien fra spildevandsslammet bruges til at drive anlægget og sikrer en miljørigtig løsning. Partnerskabet mellem AquaGreen og Dansk Stålmontage er den perfekte kombination af ny teknologi og tung erfaring fra stålindustrien, og bidrager til bæredygtige og miljørigtige løsninger til spildevandsindustrien.

Montering af spildevandsanlæg

Dansk Stålmontering varetager monteringer af spildevandsanlæg. På billedet vises montering af anlæg for AquaGreen til Odsherred Forsyning A/S.

Det er vigtigt for os, at have et tæt samarbejde og god sparring med leverandør og forsyningsselskab. At levere et kvalitetprojekt, der overholde den tidsplan og produktionsplan, der er lagt for projektet.

Siloer i højeste kvalitet

Dansk Stålmontage fremstiller siloer i højeste kvalitet af vores dygtige smede. Smedene har flere års erfaring i branchen, hvilket sikrer den bedste løsning for vores kunder. Vores produktion har kapacitet til at producere alle størrelse siloer, efter behov og ønsker fra vores kunder.

Siloerne kan leveres med ønskede elektronik, vejeceller, bakcensorer til lastbiler, styring fordelersnegl, aksler og spjæld.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om vores spildevandsanlæg er du meget velkommen til at kontakte os.

Interesseret i at høre mere om vores spildevandsanlæg?

Kontakt-form