Montage

Montageopgaver i ind- og udland

Gennem montageopgaver i ind- og udland, har vore medarbejdere fået kendskab og erfaring i, at gennemføre installationer af bl.a. udstyr og maskine til fremstilling af fødevarer. Vi har blandt andet været i Mexico, hvor vi leverede og monterede en af vores egne hængeplatforme. Den skulle bruges til rensning og inspektion af et spraytørringsanlæg, som til dagligt producerer babymad.

Mange montager omfatter udstyr indenfor fødevare- og mejeri sektoren, hvor der er ekstraordinære krav til overflader på udstyret og ikke mindst til svejsninger af rustfrie rør, specielt indvendig i rørerene, som følge af de store hygiejnekrav. Skal Dansk Stålmontage være en del af jeres ”Team” i de fremtidige globale installationer af jeres udstyr? Kontakt os for nærmere oplysninger og skriftligt tilbud.

Del- og hovedentreprise erfaring

Udarbejdelse af maskine element tegninger i kombination med direkte fremstilling af udstyret på vort værksted medfører stort kendskab til de enkelte maskindele, funktioner og driftsbetingelser, som vores medarbejder automatisk medbringer i bagagen. Det medfører ofte til hurtig og enkel integration af medarbejderstaben fra Dansk Stålmontage i de forskellige entrepriser og medvirker til et godt og konstruktivt samarbejde.

Dansk Stålmontage vil indgå positivt i et montage team med krav til minimum ”supervision” af vores medarbejdere. Kontakt os for nærmere oplysninger og skriftligt tilbud.

Projektorienterede samarbejdspartner?

Dansk Stålmontage deler gerne kendskab og erfaring fra vores medarbejdere med mange års montage/installation med vore kunder. Vi tror på, at et samarbejde kan medfører til en langvarig ”Co-Operation” med fælles fordele til forøget effektivitet og bedre rentabilitet.

Kontakt os for en samtale om udfordringer og muligheder for et samarbejde.

Kontakt os og hør mere om vores montage

Kontakt-form