MED TIL EM I SKATERHOCKEY

14. jun, 2018

BARE FORDI ISEN BLIVER FJERNET FRA ISHOCKEYBANERNE HER I FORÅET OG SOMMEREN, BETYDER DET IKKE, AT SPORTEN STÅR HELT STILLE. I STEDET FOR SKØJTER IFØRER MANGE AF DE UNGE SPILLERE SIG RULLESKØJTER, OG SÅ GÅR DET ELLERS LØS TIL SKATERHOCKEY. DANSK STÅLMONTAGE ER STOLTE OVER AT KUNNE VÆRE MED TIL AT SPONSORERE TØJ TIL DE DYGTIGE U13 SPILLERE FRA ODENSE BULLDOGS.
Skaterhockey er en lille og ikke særlig udbredt sportsgren i Danmark, men det betyder ikke, at niveauet ikke er højt. Spillerne er ofte ishockeyspillere, som har lagt skøjterne til side for sommeren og i stedet har påført sig rulleskøjter. Reglerne er stort set de samme som i ishockey. Den største forskel er rulleskøjterne og pucken, som er skiftet ud med en bold.

DE BEDSTE HOLD FRA EUROPA

Bare fordi sporten er lille i Danmark, betyder det dog ikke, at vi ikke kan mænge os med nogle at de store skaterhockeynationer som Østrig, Rusland og Tyskland – og det var lige præcis det der skete sidste weekend i Rødovre. Der var EM i skaterhockey for U13 holdene og to danske hold var repræsenteret – Rødovre Red Devils og Odense Bulldogs. De danske hold kunne se frem til at møde hold fra blandt andet England, Rusland og Tyskland. Hos Dansk Stålmontage er vi som bekendt store ishockey fans, og vi var derfor glade for at kunne være med til at sponsorere tøj til de unge spillere fra Odense Bulldogs. Det betyder meget for os at kunne være en del af lokalsporten her i Odense, og især sådan en lille niche som skaterhockey, er vi glade for at kunne være med til at støtte. Desværre endte det ikke med en 1. plads til Odense Bulldogs U13 hold i denne omgang. Det endte til gengæld med en flot 5. plads, og det er jo heller ikke helt skidt!

Dato: 13. juni 2018
Af: Stinna Engdam