SVEND FRA DANSK STÅLMONTAGE MODTAGER MEDALJE FRA HÅNDVÆRKER OG INDUSTRIFORENINGEN I ODENSE

14. jun, 2018

Foto: Håndværker og Industriforeningen Odense

STEFFEN ANDERSEN BLEV SIDSTE ÅR UDLÆRT SVEND FRA DANSK STÅLMONTAGE, OG I ÅR VAR HAN INDSTILLET TIL AT MODTAGE EN MEDALJE SAMT ET DIPLOM FRA HÅNDVÆRKER OG INDUSTRIFORENINGEN I ODENSE.

For at styrke det gode håndværk, har Håndværker og Industriforeningen i Odense igennem nogle år genoptaget en gammel tradition med at hædre de bedste af de nye svende, ved uddeling af fagets medaljer, diplomer og legater. Der var derfor inviteret til medaljeoverrækkelse og reception på Odense Rådhus fredag den 8. juni. Hos Dansk Stålmontage er vi naturligvis meget stolte over, at en svend, der er udlært hos os, bliver betragtet som en af de dygtigste nyuddannede i branchen. Steffen har altid været utrolig dygtig og hurtig til at lære, hvilket sidste år resulterede i et 12-tal til svendeprøven. Han havde den gang lavet en gæringstank til øl, som altså imponerede både lærer og skuemester så meget, at han gik der fra med den højeste karakter på skalaen. Lige nu bruger Steffen sin tid som teknisk supervisor ved en kunde i København, hvor vi er i gang med et stort spildevandsprojekt.

– Jeg er meget tilfreds med Steffen og det stykke arbejde, som han udfører. Han arbejder løsningsorienteret, proaktivt og effektivt. Det har især gjort indtryk på vores kunde og underentreprenører, som også er yderst tilfredse med ham. Udover at være dygtig, er han også altid fyldt med energi og godt humør, hvilket han tager med sig i sit arbejde, fortæller Montagechef Søren Jensen. Steffen modtog en medalje, et diplom og to gaver til Medalje- og legatfesten i fredags. Efter selve ceremonien var der reception, hvor der var mulighed for at fejre alle de dygtige medalje- og diplommodtagere.

FAKTA:

  • Udover de nyuddannede svende med ledsagere samt deres læremestre, var der også inviteret sponsorer og repræsentanter fra Byen, Regionen og Folketinget.
  • Prisoverrækkelsen var arrangeret af en komité bestående af repræsentanter for Håndværker og Industriforeningen i Odense i samarbejde med Fagbevægelsen og de Tekniske Skoler og Odense Rådhus.

Dato: 14. juni 2018
Af: Stinna Engdam