DANSK STÅLMONTAGE SØGER RUSTFASTE KLEJNSMEDE

23. aug, 2019

OBS: vi søger ikke længere aktivt, men du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

ER DU UDDANNET RUSTFAST KLEJNSMED OG SØGER DU NYE OG SPÆNDENDE UDFORDRINGER? SÅ ER DET MÅSKE DIG VI LEDER EFTER!

Hos Dansk Stålmontage har vi travlt, og vi søger derfor rustfaste klejnsmede med start hurtigst muligt. Hos Dansk Stålmontage har vi mange års erfaring i metal- og stålbranchen med både konstruktion, fremstilling og montage i både ind- og udland. Vi specialiserer os blandt andet i at producere CIP spjæld, filterhuse, hængeplatforme, fødevareanlæg og spildevandsanlæg i højeste kvalitet. Det er vigtigt for os, at vi behandler ethvert projekt professionelt og med stor omhyggelighed. Du vil blive en del af vores værksted i Odense.

Lidt om hvad vi forventer

Vi forventer, at du er mødestabil og at du kan fungere i et team samtidig med, at du ikke er bange for at tage ansvar og arbejde selvstændigt. Du er desuden fleksibel og kvalitetsbevidst og du har en god tegningsforståelse. Derudover er det vigtigt, at du er struktureret og kan finde ud af at arbejde med deadlines.
Du skal være uddannet rustfast klejnsmed og det er en fordel, men ikke et krav, at du har svejsecertifikat 141 og 135 rustfri. Hvis du ikke har disse, skal du forvente at tage dem når du starter.

Vi tilbyder

Som smed hos Dansk Stålmontage, vil du også få mulighed for at komme ud på montage i både ind- of udland. Du bliver desuden en del af et uformelt miljø præget af en god og ordentlig omgangstone. Vi sætter pris på god humor i hverdagen, og siger altid godmorgen til hinanden, når vi møder ind. Du vil få et udfordrende job med plads til faglig udvikling og spændende arbejdsopgaver.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte vores Produktionschef, Jan Grubbe, på telefon +45 5217 4117 eller mail jg@dsmontage.dk.

Ansøgning samt CV sendes til jg@dsmontage.dk snarest muligt. Vi holder samtaler løbende.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Opslået: 

28. maj 2019