INDUSTRIENS HELTE

1. jul, 2024

 

LØFT EN LÆRLING

ErhvervsTanken sætter fokus på industriens helte – DANSK STÅLMONTAGE er med

Vi er med, når ErhvervsTanken sætter fokus på industriens helte. Der er udvalgt tre erhvervsuddannelser inden for stålindustrien, og Dansk Stålmontage repræsenterer smedefaget med vores smedelærling Oliver.

I projektet er der blevet lavet en figur af hver af de tre deltagere, som indgår i et setup med en ”spilleplade” og skærm. Når lærlingefiguren løftes fra pladen, vises en film på skærmen, hvor den lærling, som ligner figuren, fortæller om sin lærlingeuddannelse og de muligheder, uddannelsen giver.

Kampagnen bruges på uddannelsesmesser og andre steder, hvor der sættes fokus på industriens helte, og hvordan uddannelserne også bidrager til den grønne omstilling.

”Vi er meget stolte af at være med til at ”løfte” smedefaget og sætte fokus på de uddannelser, som kan skabe værdi for de unge og for virksomhederne, der efterspørger netop den arbejdskraft,” udtaler produktionschef Jan Grubbe, som er lærlingeansvarlig hos Dansk Stålmontage, og som i mange år har arbejdet for at få unge ind i uddannelsen. Gennem Stålakademiet og smed.nu har Jan Grubbe arbejdet for at inspirere unge til at vælge smedefaget og været med til at skaffe unge lærepladser både hos Dansk Stålmontage og hos andre industrivirksomheder.