NY DIREKTØR OG PARTNER I DANSK STÅLMONTAGE

15. apr, 2024

 

Dansk Stålmontage A/S byder velkommen til Nikolai Jørgensen som ny CEO.

Direktørskifte og nye visioner

Den 2. april 2024 tiltrådte Nikolai Jørgensen som ny administrerende direktør og medejer af Dansk Stålmontage A/S. For at sikre kontinuitet og fortsættelse af virksomhedens vækstrejse har der været en intensiv overdragelsesproces over en måned med den tidligere direktør. Det har sikret en sømløs overgang i ledelsen.

Nikolai Jørgensen har en solid baggrund fra ledelsespositioner som direktør hos SKAKO Vibration A/S og salgsdirektør hos Svendborg Brakes A/S. Han bringer en dybdegående forståelse for industrien og en vision for fremtiden, som er i perfekt overensstemmelse med mål for Dansk Stålmontage A/S og skal sikre fortsat succes og udvikling for virksomheden.

Med Nikolai Jørgensen i spidsen for Dansk Stålmontage A/S fortsætter virksomheden sin positive udvikling, støttet af stærke relationer til både leverandører og kunder. Nikolai Jørgensen ønsker at sætte fremtidens fokus på udvikling af specialløsninger inden for GREENTECH, FOOD og PHARMA. Markeder, hvor der er identificeret betydelige vækstmuligheder og hvor Dansk Stålmontage A/S ønsker at udvide sit aftryk.

Nikolai Jørgensen udtaler: “Det er en ære at blive en del af Dansk Stålmontage, der efter 50 år fortsat er innovativ og i front indenfor bæredygtighed og grøn omstilling. Potentialet er stort og med en stærk ledergruppe og kompetente medarbejdere var beslutningen let.”

Dansk Stålmontage råder over 2200 m² rustfri produktion og har netop udvidet sin sort stålproduktion med 800 m². Med udvidelsen kan Dansk Stålmontage A/S efterkomme den stigende efterspørgsel og er klar til at udleve virksomhedens vækstambitioner.

Dansk Stålmontage A/S ser ind i en spændende fremtid med fornyet fokus på teknologisk innovation og bæredygtige løsninger. Nikolai Jørgensens vision og lederskab vil være afgørende for at kunne realisere virksomhedens ambitioner og styrke positionen som en foretrukken partner inden for metalindustrien.

Dansk Stålmontage A/S har siden 1973 været en betroet partner i branchen og kendt for sin omhyggelige og professionelle tilgang til ethvert projekt. Virksomheden beskæftiger i dag teams af dygtige ingeniører, teknikere og smede, der med stort engagement og professionalisme følger projekterne fra start til slut. I tæt sparring med kunder og samarbejdspartnere leverer Dansk Stålmontage A/S optimerede kvalitetsprojekter, der overholder kravsspecifikationer, gældende lovkrav og tidsfrister. Med 35 kompetente medarbejdere og en ejerkreds bestående af erfarne profiler fra branchen, er Dansk Stålmontage A/S godt positioneret til at fortsætte sin vækst og styrke sin position på markedet.