NYE PARTNERE I DANSK STÅLMONTAGE

15. okt, 2019

Dansk Stålmontage har fået nye partnere i tidligere ejere og medstiftere af Cabinplant A/S, Hans Clausen og Vagn Hansen. Handlen betyder også, at Dansk Stålmontage øger samarbejdet med Vagn Hansens firma, DANA-Technology. Direktør Henrik Jensen fortsætter som partner og direktør for Dansk Stålmontage.

Siden medejer og tidligere direktør af Dansk Stålmontage, Palle Andersen, gik bort i marts 2018, har der været forhandlinger omkring Palle Andersens del af firmaet. Ved Palle Andersens død overtog Henrik Jensen posten som direktør, og har siden kørt firmaet videre alene. Parterne er nu kommet til enighed, og Palle Andersens del af Dansk Stålmontage er blevet solgt til Hans Clausen og Vagn Hansen, der begge er stiftere og tidligere medejere af Cabinplant A/S. Henrik Jensen fortsætter som medejer og direktør. Handlen betyder blandt andet, at Dansk Stålmontage vil øge samarbejdet med firmaet DANA-Technology, der ejes af Vagn Hansen. DANA-Technology ligger i Erhvervsparken i Tommerup, og er en højteknologisk virksomhed med konstruktion samt salg- og markedsføring af rustfrit procesudstyr inden for Pet Food- og Human Food Industrien.

”Jeg er selvfølgelig rigtig glad for at det er lykkes at få aftalen på plads. Jeg er sikker på, at Vagn og Hans kan være med til at tage Dansk Stålmontage i den retning vi gerne ser os selv gå. De har begge været i branchen i mange år, og kender derfor både kunder og samarbejdspartnere, hvilket er vigtigt for mig. Jeg ser frem til samarbejdet.” fortæller direktør Henrik Jensen.

Et godt fremtidigt samarbejde

Vagn Hansen ser også frem til det fremtidige samarbejde med Dansk Stålmontage, og er sikker på, at Dansk Stålmontage og DANA-Technology vil få gav af hinanden i fremtiden.

”Hos DANA-Technology ser vi store muligheder i en kombination af de to virksomheders styrker. Vi kan blandt andet udnytte Dansk Stålmontages stærke produktionsapparat til fremstilling af teknologisk udstyr, hvilket vil understøtte en effektiv markedsføring- og salgsindsats af de produkter, som er udviklet af DANA-Technology” fortæller han.

Også Hans Clausen er glad for handlen, og ser frem til arbejdet med Dansk Stålmontage.

”Jeg har arbejdet i Dansk Stålmontage i knap to år – primært i forbindelse med salg, marketing og strategi. Det er derfor med stor fornøjelse, at jeg kan fortsætte det videre arbejde” fortæller Hans og fortsætter; ”Det er vores tanke, at Dansk Stålmontage i årene fremover skal bruge en del kræfter på eksportarbejdet og på produktudvikling. Det bliver en spændende tid”

Ingen indvirkning på samarbejdet med nuværende kunder

Handlen kommer ikke til at have indvirkning på samarbejdet med nuværende kunder eller samarbejdspartnere eller på den daglige drift hos Dansk Stålmontage, der lige nu har seks kontoransatte og omkring 24 smede ansat i deres lokaler på Tolderlundsvej i Odense. Her bliver der arbejdet i rustfrit stål, og virksomheden producerer blandt andet small scale anlæg, filterhuse, CIP spjæld og platforme til kunder i især fødevareindustrien.